+372 675 5404 

 info@elbest.ee 

EESTI KEELES 
ENGLISH 
ПО-РУССКИ 
LATVISKI 
 Otsi



 Kärud
 Laosisustus
 Pakendamine
 Hooldus, koristus
 Kontorimööbel
 Tehniline mööbel
 Tööstusrattad
 Garderoobikapid
 ESD‑tooted

 Kontakt
 Ettevõttest

 Müügitingimused
 Transpordihinnad
 Privaatsuspoliitika

 e-tootekataloogid

Leiunurk
Pakkumised
Värsked tooted
Müügitingimused

www.elbest.ee (edaspidi e-pood) omanik on Elbest Kaubandus OÜ (registrikood 10412264), asukohaga Männiku tee 104/1.

Müügilepingu kehtivus, kauba- ja hinnainfo

Müügitingimused kehtivad e-poest kaupade ostmisel.

Kõik e-poes näidatud hinnad on eurodes ilma käibemaksuta. Hinnad kehtivad Eesti piires. E-poes müüdavate toodete hinnad on märgitud toodete juures. Hinnale lisandub tasu kauba kättetoimetamise eest.

Kauba kättetoimetamise tasu sõltub ostja asukohast, kauba mõõtmetest ja kaalust ning kättetoimetamise viisist.

Teave kauba kohta on esitatud e-poes vahetult toote juures.

Tellimuse vormistamine

Tellimuse võib esitada telefoni või e-poest www.elbest.ee. Kui Teie tellitud kaup on Tallinna laos olemas, saadame Teile arve koheselt e-posti teel. Pikema tarneajaga kaupade puhul väljastame arve pärast kogu kauba saabumist meie lattu. Originaalarve väljastame koos kaubaga või soovi korral postiga. Kaupade eest võib tasuda ka sularahas meie Tallinna kontoris.

Tellimuste puhul, millede summa ületab 3000 eurot, nõuame ettemaksu 50% kogusummast. Tellimusest keeldumisel pärast kauba saabumist Elbest Kaubandus OÜ lattu, katab tellija tarnekulud (10%) kauba maksumusest.

Tarnetähtajad ja kättetoimetamine

Normaaltingimustel on tarnetähtaeg üks (1) nädal alates tellimuse esitamisest. Kauba kättesaamine toimub Elbest Kaubandus OÜ Tallinna laost aadressil Männiku tee 104. Tellija soovil toimetab tellitud kauba lisatasu eest kohale kullerfirma, vastavalt oma hinnakirjale.

Kauba defektid ja tagastamine

NB! Füüsilisest isikust kliendi puhul reguleerib kauba tagastamisõigust Tarbijakaitseseadus. Juriidilisest isikust kliendi puhul lähtutakse Võlaõigusseadusest.

Võimalikud märkused kauba kvaliteedi või transportimisel tekkinud defektide kohta tuleb esitada kõige hiljemalt 14 päeva pärast kauba vastuvõtmist ostja poolt. Ostja peab kauba tagastamises alati eelnevalt kokku leppima kauplejaga. 14 päevane tagastamisõigus kehtib füüsilisest isikust kliendile, kui kauba müügipakend on ostja poolt kahjustamata. Eritellimusel tarnitud kaubale, mis ei ole e-poe standardnimestikus, tagastamisõigus ei kehti.

Juriidilisest isikust kliendile ei laiene 14 päevane tagastamisõigus. Kauba tagastamine kokkuleppel müüjaga. Müügikõlbuliku kauba tagastamisel hüvitatakse üldjuhul 80% müügihinnast. Kauba saatekulud ei kuulu hüvitamisele.

Garantii kaubale

Kõikidel meie poolt müüdavatel toodetel on tootjapoolne garantii, mis hüvitab võimalikud tehnoloogilised või toorainevead. Garantii ei korva tarnitud toodete valest kasutamisest tulenevaid kahjusid!

Hinnamuudatused

Tootjapoolsete hinnakõikumiste puhuks jätab Elbest Kaubandus OÜ endale õiguse vajadusel hindu korrigeerida. Lisaks jätame endale õiguse teha toodetes tehnilisi muudatusi ja parandusi.

Omandiõigus

Müüjal (Elbest Kaubandus OÜ) on omandiõigus kaubale seni, kuni kaupade ja transpordi eest on täies ulatuses tasutud.

Otseturundus ja isikuandmete töötlemine

www.elbest.ee e-pood kasutab ostja poolt sisestatud isikuandmeid ainult tellimuse töötlemiseks ning kauba ostjale saatmiseks. Kauba kättetoimetamiseks edastab e-pood vajalikke isikuandmeid veoteenust pakkuvale ettevõtetele.

E-pood saadab ostjale uudiskirju ning pakkumisi ostja e-maili aadressile ainult juhul, kui ostja on selleks avaldanud soovi sisestades veebilehel e-kirja aadressi ning andnud teada oma soovist otsepostituse teadete saamiseks.

Ostjal on igal ajal võimalik loobuda e-postile saadetavatest pakkumistest ja uudiskirjadest andes sellest meile teada e-kirja teel või järgides pakkumisi sisaldava e-kirjas toodud juhiseid.

Vaidluste lahendamine

Võimalike pretensioonide puhul, tuleb need saata e-posti teel aadressile info@elbest.ee.

Kui ostja ja e-pood ei suuda lahendada vaidlust kokkuleppe teel, siis on ostjal võimalik pöörduda Tarbijavaidluste komisjoni poole. Tarbijavaidluste komisjoni pädevuses on lahendada ostja ja Veebipoe vahel sõlmitud lepingust tulenevaid vaidlusi. Ostja kaebuse läbivaatamine komisjonis on tasuta.

Juriidilisest isikust ostja puhul lähtutakse Võlaõigusseadusest.

Kuidas leida vajalikku kaupa? - Tootekategooriad

Oleme jaganud tooted kaheksasse gruppi: transport, laosisustus, pakkimistarvikud, koristus ja hooldus, ühiskondlikud ruumid, büroomööbel, kontorikaubad ning tööstusmööbel. Valides tootegrupi, ilmub veebilehe vasakusse serva menüü vastava tootegrupi alamkategooriatega. Valides alamkategooria avaneb nimekiri toodetega, kus on näha toote foto (kui on), toote nimetus ning hind. Täpsem info ja tellimisaken ilmuvad toote nimel klikkides.

Kuidas tellida? - Ostukorvi kasutamine

Kauba lisamiseks ostukorvi tuleb toote detailinfo vaates sisestada soovitav kogus (vaikimisi "1") vastavasse aknasse ning vajutada nuppu Lisa ostukorvi. Peale toote lisamist ostukorvi ilmub lehe ülemisse parempoolsesse serva teade: "Ostukorvis on n eset". Ostukorvi võite lisada erinevaid tooteid vastavalt soovile.

Kui olete kaupade valimise lõpetanud, sisenege ostukorvi ülevaateossa klikkides lehe ülemises parempoolses servas olevale lausele "Ostukorvis on n eset". Siin näete ülevaadet ostukorvis olevatest toodetest ja tellimuse kogumaksumusest. Vajadusel võite muuta koguseid või kaupu ostukorvist eemaldada.

NB! Ostukorv säilib kuni külastussessiooni lõpuni (sessioon kustutatakse automaatselt peale brauseriakna sulgemist).

Tellimuse vormistamine

Kui olete toodete valiku lõpetanud siirduge ostukorvi ülevaateossa ning vajutage nupule Edasi. Avaneb kontaktandmete aken, täitke kõik nõutavad väljad ning vajutage nupule Edasi. NB! Sisestades oma e-posti aadressi, saate automaatse tellimuse kinnituse meiliga!

Viimases, kolmandas osas palun märkige kauba tarneviis. Märkige ära, kas soovite tellitud kaupa kulleriga oma aadressile või tulete kaubale ise järele meie lattu. NB! Kulleritasu lisandub arvele, tasu suurus sõltub tellitud kauba kaalust (vt. ptk. Transpordihinnad) - kulleriteenuse valikul võetakse Teiega tasu täpsustamiseks ühendust. Kui kõik andmed on sisestatud, vajutage nupule Kinnita tellimus.

Tellimus on vormistatud! Kui sisestasite oma meiliaadressi, saadab süsteem tellimuse kinnituse Teie meiliaadressile. Soovi korral võite kinnituse ka kohe välja printida vajutades nupule Prindi välja.

Kui Teie tellitud kaup on Tallinna laos olemas, saadame arve koheselt Teie e-posti aadressile või faksi teel. Pikema tarneajaga kaupade puhul väljastame arve pärast kogu kauba saabumist meie lattu. Originaalarve väljastame koos kaubaga või soovi korral postiga.
NB! Kauba saadame teele kulleriga peale väljastatud arve tasumist!

Turvalisus

Tellimuse vormistamiseks sisestatud andmeid ei avaldata kolmandatele isikutele ning neid kasutatakse ainult tellimuse täitmiseks ja tellimusega seotud küsimuste lahendamiseks. Meiliaadressi kasutatakse vaid tellimuse kinnituse, arve või muu tellimusega seotud info saatmiseks.

Tellimuse muutmine

Kui olete tellimuse vormistanud kuid soovite seda muuta või tühistada, kontakteeruge meiega hiljemalt tellimuse esitamisele järgneval päeval. Hilisemate muudatuste kohta lugege lisainfot Müügitingimuste peatükist.
Ostukorv 
Ostukorv on tühi
Pakkumised 
S69 Plaatkinnitusega, pöörduv ratas, malm, Ø 100 x 30mm, 200kg
S69 Plaatkinnitusega, pöörduv ratas, malm, Ø 100 x 30mm, 200kg
Tellimisnr: 694802
19,- + 22% km
Riiulikandur, 550 mm, valge
Riiulikandur, 550 mm, valge
Tellimisnr: 001 708-21
4,68 + 22% km
S60 Plaatkinnitusega, pöörduv ratas, piduriga, Ø 200 x 50mm, 300kg
S60 Plaatkinnitusega, pöörduv ratas, piduriga, Ø 200 x 50mm, 300kg
Tellimisnr: 606606
49,- + 22% km
Karbiliist R46, 634 mm
Karbiliist R46, 634 mm
Tellimisnr: 839 086-51
12,- + 22% km

Elbest Kaubandus OÜ | Männiku tee 104/1, Tallinn 11216 | Tel. +372 675 5404 | info@elbest.ee