+372 675 5404 

 info@elbest.ee 

EESTI KEELES 
ENGLISH 
ПО-РУССКИ 
LATVISKI 
 Otsi



 Kärud
 Laosisustus
 Pakendamine
 Hooldus, koristus
 Kontorimööbel
 Tehniline mööbel
 Tööstusrattad
 Garderoobikapid
 ESD‑tooted

 Kontakt
 Ettevõttest

 Müügitingimused
 Transpordihinnad
 Privaatsuspoliitika

 e-tootekataloogid

Leiunurk
Pakkumised
Värsked tooted
Tellimisinfo

Kuidas leida vajalikku kaupa? - Tootekategooriad

Oleme jaganud tooted kaheksasse gruppi: transport, laosisustus, pakkimistarvikud, koristus ja hooldus, ühiskondlikud ruumid, büroomööbel, kontorikaubad ning tööstusmööbel. Valides tootegrupi, ilmub veebilehe vasakusse serva menüü vastava tootegrupi alamkategooriatega. Valides alamkategooria avaneb nimekiri toodetega, kus on näha toote foto (kui on), toote nimetus ning hind. Täpsem info ja tellimisaken ilmuvad toote nimel klikkides.

Kuidas tellida? - Ostukorvi kasutamine

Kauba lisamiseks ostukorvi tuleb toote detailinfo vaates sisestada soovitav kogus (vaikimisi "1") vastavasse aknasse ning vajutada nuppu Lisa ostukorvi. Peale toote lisamist ostukorvi ilmub lehe ülemisse parempoolsesse serva teade: "Ostukorvis on n eset". Ostukorvi võite lisada erinevaid tooteid vastavalt soovile.

Kui olete kaupade valimise lõpetanud, sisenege ostukorvi ülevaateossa klikkides lehe ülemises parempoolses servas olevale lausele "Ostukorvis on n eset". Siin näete ülevaadet ostukorvis olevatest toodetest ja tellimuse kogumaksumusest. Vajadusel võite muuta koguseid või kaupu ostukorvist eemaldada.

NB! Ostukorv säilib kuni külastussessiooni lõpuni (sessioon kustutatakse automaatselt peale brauseriakna sulgemist).

Tellimuse vormistamine

Kui olete toodete valiku lõpetanud siirduge ostukorvi ülevaateossa ning vajutage nupule Edasi. Avaneb kontaktandmete aken, täitke kõik nõutavad väljad ning vajutage nupule Edasi. NB! Sisestades oma e-posti aadressi, saate automaatse tellimuse kinnituse meiliga!

Viimases, kolmandas osas palun märkige kauba tarneviis. Märkige ära, kas soovite tellitud kaupa kulleriga oma aadressile või tulete kaubale ise järele meie lattu. NB! Kulleritasu lisandub arvele, tasu suurus sõltub tellitud kauba kaalust (vt. ptk. Transpordihinnad) - kulleriteenuse valikul võetakse Teiega tasu täpsustamiseks ühendust. Kui kõik andmed on sisestatud, vajutage nupule Kinnita tellimus.

Tellimus on vormistatud! Kui sisestasite oma meiliaadressi, saadab süsteem tellimuse kinnituse Teie meiliaadressile. Soovi korral võite kinnituse ka kohe välja printida vajutades nupule Prindi välja.

Kui Teie tellitud kaup on Tallinna laos olemas, saadame arve koheselt Teie e-posti aadressile või faksi teel. Pikema tarneajaga kaupade puhul väljastame arve pärast kogu kauba saabumist meie lattu. Originaalarve väljastame koos kaubaga või soovi korral postiga.
NB! Kauba saadame teele kulleriga peale väljastatud arve tasumist!

Turvalisus

Tellimuse vormistamiseks sisestatud andmeid ei avaldata kolmandatele isikutele ning neid kasutatakse ainult tellimuse täitmiseks ja tellimusega seotud küsimuste lahendamiseks. Meiliaadressi kasutatakse vaid tellimuse kinnituse, arve või muu tellimusega seotud info saatmiseks.

Tellimuse muutmine

Kui olete tellimuse vormistanud kuid soovite seda muuta või tühistada, kontakteeruge meiega hiljemalt tellimuse esitamisele järgneval päeval. Hilisemate muudatuste kohta lugege lisainfot Müügitingimuste peatükist.
Ostukorv 
Ostukorv on tühi
Pakkumised 
Reklaamalus V210
Reklaamalus V210
Tellimisnr: 145 251
6,93 + 22% km
Laokarp 165 x 105 x 75 mm
Laokarp 165 x 105 x 75 mm
Tellimisnr: 1015-6
1,62 + 22% km
Laokarp 500 x 132 x 100 mm
Laokarp 500 x 132 x 100 mm
Tellimisnr: 5015-6
6,84 + 22% km
S53 Plaatkinnitusega, pöörduv ratas, Ø 100 x 30mm
S53 Plaatkinnitusega, pöörduv ratas, Ø 100 x 30mm
Tellimisnr: 535002
9,68 + 22% km

Elbest Kaubandus OÜ | Männiku tee 104/1, Tallinn 11216 | Tel. +372 675 5404 | info@elbest.ee